Wie ben ikWat is reflexzone therapieVoor wieTarievenContact
Tarieven

Vanwege COVID-19 heb ik besloten voorlopig mijn praktijk niet meer uit te oefenen. Vanaf 01-01-2021 heb ik mij laten uitschrijven bij de beroepsvereniging VNRT en bij RBCZ - Register Beroepsbeoefenaren Complementaire Zorg.
Wanneer ik weer op ga starten met voetreflexbehandelingen zal dit direct op deze site vermeld staan.
Gezondheid gaat voor alles, voor u maar ook voor mij persoonlijk.
De praktijkruimte in mijn woonhuis en ook de wijze van behandelen bieden mij en u niet voldoende garantie voor een veilige werksituatie.Tarief per 1 januari 2021:
Behandelingen op mijn praktijk (alleen overdag) Nog niet bekend.Vanaf 01-01-2021 heb ik mij laten uitschrijven bij de beroepsvereniging VNRT en bij RBCZ - Register Beroepsbeoefenaren Complementaire Zorg. Vanaf deze datum kunnen de facturen dan ook niet meer worden ingediend c.q. gedeclareerd bij uw zorgverzekeraar.

Een gewone voetbehandeling duurt ongeveer een uur.
Bij de eerste behandeling wordt een intakegesprek gevoerd en een voetenkaart gemaakt. Het kan ook zijn dat u de eerste behandeling zelf wilt zien als een soort kennismaking met voetreflextherapie, dan zal bij de tweede behandeling het intake gesprek plaatsvinden. Op basis van het gesprek en de voetenkaart wordt er vervolgens een behandelplan vastgesteld en wordt samen met u bekeken met welke tussenpozen er behandeld gaat worden.


In dit behandelplan staan onder andere de volgende punten:

  • wat is de aard van uw klachten
  • wat wilt u als cliënt bereiken
  • welke klachten wilt u laten behandelen
  • wat zijn de mogelijkheden
  • hoeveel behandelingen ik denk nodig te hebben om het einddoel te behalen
  • eventueel geef ik u praktische adviezen over voeding

Het aantal behandelingen is afhankelijk van de aard van de klachten en hoe lang deze reeds bestaan. Klachten die al langer bestaan, vragen vaak meer tijd om te herstellen of om resultaat te behalen. Tijdens de vervolgbehandelingen wordt regelmatig geëvalueerd. Indien nodig wordt het behandelplan in overleg met u aangepast.

Annulering van afspraken:
Iedereen kan ziek worden of er kan iets gebeuren waardoor u de afspraak wilt annuleren of verzetten. Ik stel het zeer op prijs dat afspraken die niet kunnen doorgaan tijdig worden geannuleerd of verplaatst. Een afspraak dient minimaal binnen 24 uur van te voren te worden geannuleerd. Als de afspraak later wordt geannuleerd heb ik geen andere mogelijkheid dan het volledige consultbedrag in rekening te brengen.

Privacy verklaring Site built by B-nuts